بیانیه دانشگاه جامع علمی کاربردی به مناسبت شهادت سیدحسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان

دانشگاه جامع علمی کاربردی به مناسبت شهادت سیدحسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان بیانیه ای صادر کرد.

بسم رب الشهداء و الصدیقین
فَلْیُقَاتِلْ فِی سَبِیلِ اللَّهِ الَّذِینَ یَشْرُونَ الْحَیَاةَ الدُّنْیَا بِالْآخِرَةِ وَمَنْ یُقَاتِلْ فِی سَبِیلِ اللَّهِ فَیُقْتَلْ أَوْ یَغْلِبْ فَسَوْفَ نُؤْتِیهِ أَجْرًا عَظِیمًا (نساء74)
پس کسانی باید در راه خدا جهاد کنند که دست از جان شسته‌اند و زندگی این جهان را به آن جهان می‌فروشند و هرکس در راه خدا جهاد کند و کشته شود یا فاتح گردد، زود باشد که او را اجری عظیم دهیم.

بار دیگر دست آلوده به خون رژیم صهیونیستی به پشتوانه آمریکای جنایتکار خوی وحشی گری و تروریستی خود را در جنایت علیه آزادی خواهان جهان با به شهادت رساندن مجاهد نستوه و اسوه مقاومت دبیرکل حزب الله قهرمان، عالم مجاهد سید حسن نصر الله که خود را از فرزندان مکتبی می دانست که همه پیامبران، امامان و فرماندهان آن شهید شده‌اند اثبات نمود.
بدون شک شهادت این شخصیت برجسته تاریخ جبهه مقاومت که نقشی بی نظیر در فراگیری جهاد آزادی خواهان جهان علیه رژیم غاصب و خونخوار صهیونیستی داشته است، فصل جدیدی از نبرد جبهه مقاومت با رژیم غاصب و کودک کش صهیونیست را رقم خواهد زد.
دانشگاه جامع علمی کاربردی ضمن عرض تبریک و تسلیت شهادت این فرمانده جاوید جبهه مقاومت به محضر حضرت ولیعصر (عج)، ولی امر مسلمین جهان حضرت امام خامنه‌ای (مدظله العالی) ، مراجع عظام تقلید، ملت شریف لبنان و همه آزادی خواهان جهان، اعلام می‌دارد که در لبیک به فرمان داهیانه رهبر معظم انقلاب اسلامی، با تمام توان و امکانات خود در کنار جبهه مقاومت اسلامی به ویژه رزمندگان و فرماندهان سلحشور حزب‌الله قهرمان ایستاده است.


دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

سایر اخبار و اطلاعیه ها

زمان برگزاری ژوژمان ها و امتحانات عملی رشته معماری

زمان برگزاری امتحانات عملی رشته زبان

اطلاعیه پرداخت اقساط شهریه دانشجویان

زمان برگزاری ژوژمان های رشته طراحی لباس

مجازی شدن کلاسهای دانشگاه علمی کاربردی تا پایان ترم

زمان تحویل پروژه حسابداری مالی- استاد نعیم پور

اطلاعیه تکمیل نواقص پرونده دانشجویی

زمان تحویل پروژه کسب و کار- استاد بهرامی

زمان برگزاری کلاس جبرانی دروس حقوق تجارت1 و اصول فقه 1- استاد آزاددوین

زمان برگزاری کلاس جبرانی دروس مبانی طرح معماری و تنظیم شرایط محیطی- استاد حیدری

زمان برگزاری کلاس جبرانی دروس حقوق مدنی- استاد منوچهری

زمان تحویل فرم‌های کاربینی کارشناسی معماری- استاد بقایی

اطلاعیه دریافت کارت ورود به جلسه امتحانات نیمسال اول 1405-1404

زمان برگزاری کلاسهای جبرانی- استاد هاشم زهی

زمان برگزاری کلاسهای جبرانی درس زبان فارسی- استاد غنی

زمان برگزاری جلسه جبرانی حقوق حرفه های مرتبط با نهاد قضایی- استاد فرومند

نمونه فرمهای تکمیل شده کاربینی

اطلاعیه مهم

اسکرول به بالا
×

سلام!

برای راهنمایی و چت با کارشناسان پشتیبان در واتس اپ بر روی دکمه زیر کلیک نمایید.

× چگونه می‌توانم به شما کمک کنم؟